Picture of Milan Milovic
Pitanje?
by Milan Milovic - Tuesday, 8 February 2011, 11:16 AM

Profesorka, procitao sam da novih unosa u tabelu rezultata nece biti, interesuje me da li moj ispravljeni seminar ispunjava kriterijume i da li mogu da izadjem na ispit u petak?
Picture of Вера (Vera) Вратуша (Vratuša)
Одговор: Pitanje (da li moj ispravljeni seminar ispunjava kriterijume)?
by Вера (Vera) Вратуша (Vratuša) - Tuesday, 8 February 2011, 09:48 PM

Свима који нису услишили молбу да пре предаје семинарског рада спроведу само-контролу да ли су испунили све формалне критеријуме за прихватање семинарског рада, послала сам електронску поруку. Уколико такву поруку нисте добили, то значи да нова верзија вашег рада задовољава те критеријуме, а о садржинским питањима ће бити речи на испиту у петак.
Picture of Milan Milovic
Pitanje?
by Milan Milovic - Friday, 11 February 2011, 11:09 PM

Profesorka, da li cete odrzati konsultacije, a i upis ocena ovog utorka, posto je drzavni praznik?
Одговор: Pitanje?
by Вера (Vera) Вратуша (Vratuša) - Monday, 14 February 2011, 04:20 PM

Не верујем да ће се студенти појавити за упис оцена на празник када немају других обавеза на ФФ. Да ли су консултације наредне недеље предалеко? Уколико бисте се, на пример, барем ви појавили, могла бих и ја да дођем.
Picture of Milan Milovic
Re: Одговор: Pitanje?
by Milan Milovic - Monday, 14 February 2011, 07:04 PM

Nije problem, samo obavestite na forumu da je sledeci utorak izmedju ostalog i dan za upis. Nema potrebe da se i vi i ja maltretiramo, ako vise niko nece doci. Vidimo se sledeci utorak. Pozdrav.
Одговор: Re: Одговор: Pitanje?
by Вера (Vera) Вратуша (Vratuša) - Tuesday, 15 February 2011, 05:09 AM

послушала сам ваш савет и у заглавље табеле са резултатима сам унела следећу реченицу: Због празника у уторак 15. фебруара, упис оцена са тог испитног рока се помера за време предвиђено за консултације недељу дана касније.