Picture of Вера (Vera) Вратуша (Vratuša)
Резултати УСОЦ 1 2010
by Вера (Vera) Вратуша (Vratuša) - Monday, 24 January 2011, 01:05 PM

Најактуелније резултате из Увода у социологију 1 2010. године можете да погледате на адреси http://147.91.75.42/moodle/mod/resource/view.php?id=3238

Прелазна оцена за недељно саопштење је 6 поена а за колоквијум 15.5 поена.
Сви који нису добили прелазни број поена и није им јасно зашто се то десило, треба пажљиво да погледају своје радове како у будућности више никада не би поновили исте или сличне грешке у начину студирања и испуњавања предиспитних обавеза.
Семинарски радови који су добили минус немају унете стране за цитате, или нису укључили ни један или само један примарни извор, или се не уклапају у план и програм УСОЦ1. Исправљене семинарске радове треба предати најмање 15 дана пре наредног испитног рока, а најкасније 28. јануара од 12 до 14ч код секретарице Одељења.

Picture of Filip Colic
Re: Резултати УСОЦ 1 2010
by Filip Colic - Friday, 24 December 2010, 02:29 AM

Ne znam sta se desilo sa mojim bodovima iz prvog testa.
Nakon sto su objavljeni rezultati imao sam 22.5 bodova, a sada, nakon sto mi je upisan broj bodova iz nedeljnog saopstenja broj bodova iz testa mi je smanjen na 12.5

Picture of Вера (Vera) Вратуша (Vratuša)
Одговор: Re: Резултати УСОЦ 1 2010
by Вера (Vera) Вратуша (Vratuša) - Tuesday, 28 December 2010, 07:12 PM

Након провере сам утврдила да је у резултатима са првог колоквијума у вашем случају направљена грешка уношења за десет поена више оцене него што сте стварно постигли. У први радни уторак након Нове године најбоље је да то заједно проверимо на консултацијама, како бисте уочили на која сте питања погрешно одговорили и тако се припремили за поправни колоквијум. Извињавам се због штампарске грешке у првој цифри у првом извештају. У случају да заједно утврдимо да нисте ви студент филозофије који једини није прошао први колоквијум него да је у питању неко други, мораћу да се по други пут извиним вама и још неком студенту филозофије који није положио први колоквијум уместо вас, а погрешно му је унета прелазна оцена. На срећу до прелазне оцене недостаје само три поена, па било ко да је у питању верујем да ће релативно лако проћи на поправном тестирању.