Прилично :) | |
Изабрала сам ТИМИД желећи да проширим своје знање из социологије, које баш и није завидно. Нисам ни знала да је ово напредан курс (зашто ли су га понудили студентима прве године, и то психологије?!), али сам ипак успела да остварим своју жељу (захваљујући томе што сте нам изашли у сусрет и прилагодили курс нашим могућностима, хвала). У почетку сам била уплашена , и нисам била сигурна како ћу савладати све што треба (овај курс је презахтеван за једног студента психологије - изискује више времена него што ми реално можемо да одвојимо), али сам се снашла, и, ево, некако дођох до краја, и сада ми је чак жао што овом курсу нисам посветила више времена (што, уосталом и није необично кад се има у виду да сам ја ипак, надам се, будући психолог). Срећом, овај курс је електронски, и једном, кад будем имала више слободног времена, део ћу можда посветити информисању о још бар некој од понуђених, и врло занимљивих, тема. Осим проширивања знања, налазим да је овај курс био користан из практичних разлога - научила сам да пишем семинарски рад, да пронађем проблем који ме интересује, да тражим литературу... Једина замерка коју бих могла да изнесем је да је уз живу реч све ипак много јасније, и мислим да би градиво било лакше савладати уз ваше објашњење. Све у свему, драго ми је што сам остала при овом курсу (поготово кад имам у виду да бих у противном имала један предмет више у следећем семестру ). |